Новини
31 Березня 2023
388

Ілон Маск має найбільше фоловерів у Twitter

За п’ять років його аудиторія зросла з 18 до 133 мільйонів

Мільярдер придбав Twitter і став генеральним директором компанії у жовтні 2022 року, а відтепер очолює соцмережу і як найпопулярніший її користувач, пише ITC.

Експрезидент США Барак Обама, мабуть, найдовше посідав перше місце у рейтингу Twitter із 133 042 105 фоловерами. Сьогодні Маск перевершив цей рекорд, зібравши 133 044 709 прихильників.

Обама стежить за понад 500 тис. акаунтів у соцмережі, тоді як Маска цікавлять лише 186 користувачів Twitter. Обидва облікові записи дуже контрастні — Ілон, який став дедалі активнішим у соцмережі після її придбання, здебільшого публікує меми та висловлює суперечливі думки, тоді як пости 44-го президента США мають виважений та більш офіційний тон.

Обидва акаунти збирають мільйони переглядів на публікаціях, хоча Маск отримує більше реакцій та відповідей. Решта лідерів за кількістю фоловерів у соцмережі — Джастін Бібер, Кеті Перрі та Ріанна займають третє, четверте та п’яте місця відповідно.

Дехто вже привітав Маска з досягненнями, інші навпаки розкритикували — саркастично припускаючи, що він мав “купити Twitter, аби стати обліковим записом із найбільшою кількістю читачів”.

Деякі зміни у соцмережі дійсно сприятимуть тому, що більшу кількість показів у стрічці “Для вас” отримають пріоритетні користувачі й, звичайно, сам Маск — із 15 квітня покази будуть доступні лише для верифікованих акаунтів (із золотими, сірими чи синіми галочками).

Раніше Investory News писали, що ринкова вартість Twitter обвалилася вдвічі під керівництвом Маска.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram