Новини
17 Травня 2021
1 008

Ігор Смілянський: “Укрпошта” починає процес придбання банку

Угоду вдасться реалізувати протягом 5-6 місяців

“Укрпошта” вирішила придбати банк і оголосила тендер на послуги оцінювача, який зможе визначити установу для компанії. Про це повідомляє глава “Укрпошти” Ігор Смілянський на сторінці в Facebook.

За його словами, до відповідного кроку йшли чотири роки.

“Ми оголошуємо тендер на оцінювача, який зможе допомогти в цій серйозній справі… Скажу лише, що банк, який купується, буде невеликим: без відділень або з малою мережею (у нас своїх 11 тис.). І, звичайно, без портфеля проблемних активів”, — написав глава “Укрпошти”.

Також він сподівається, що угоду вдасться реалізувати протягом 5-6 місяців. Компанія розглядає до трьох потенційних банків для покупки. Переговори почнуться найближчим часом.

Як писали раніше Investory News, “Укрпошта” оголосила тендер на будівництво нового сортувального хаба в Києві з орієнтовною вартістю у $50 млн. Термін експлуатації опорних конструкцій будівлі розрахований не менше ніж на 30 років.

Відомо, що компанія закінчила минулий рік з прибутком у 185 млн грн. Якщо порівнювати з 2016 роком, компанія вдвічі збільшила свій дохід.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram