Новини
17 Лютого 2021
817

IBM оприлюднила кліматичне зобов’язання на наступні 10 років

Компанія прагне до нульових викидів парникових газів до 2030 року

17 лютого американська електронна корпорація IBM оголосила, що до 2030 року досягне нульового рівня викидів парникових газів для продовження своєї багаторічної роботи з подолання глобальної кліматичної кризи, повідомляє PR Newswire.

Компанія буде приділяти увагу фактичному скороченню викидів, підвищенню енергоефективності та збільшенню використання чистої енергії в більш ніж 175 країнах, де вона працює.

Для досягнення своєї мети “блакитний гігант” планує:

• знизити викиди парникових газів на 65% до 2025 року, якщо порівняти з базовим 2010 року. Найважливіше в боротьбі зі зміною клімату — це фактичне скорочення викидів;

• до 2025 року добувати 75% споживаної в усьому світі електроенергії з поновлюваних джерел, а до 2030 року — 90%;

• використовувати можливі технології, такі як уловлювання вуглецю, щоб видалити викиди в кількості, що дорівнює або перевищує рівень залишкових викидів IBM.

У межах прихильності принципам сталого розвитку та своєї орієнтації на застосування науки та технологій для розв’язання соціальних проблем IBM Research запустила ініціативу “Майбутнє клімату”. Вона спрямована на прискорення пошуку рішень, що дозволяють впоратися з наслідками зміни клімату.

Пропаганду екологічної стійкості IBM почала декілька десятиліть тому, коли у 1971 році було опубліковано першу заяву про корпоративну політику в галузі навколишнього середовища.

З 1990 року IBM розкриває свої результати в галузі управління відходами, економії енергії, використання поновлюваних джерел енергії, скорочення викидів вуглекислого газу та розробки інноваційних рішень шляхом оприлюднення корпоративного екологічного звіту.

У 2007 році IBM публічно заявила про свою позицію щодо зміни клімату, заявивши, що “зміна клімату — серйозна проблема, яка вимагає значних дій на глобальній основі для стабілізації концентрації парникових газів в атмосфері”.

У 2019-му IBM стала членом-засновником Climate Leadership Council і повністю підтримує його двопартійний план з податку на викиди вуглецю.

Нагадаємо, Bitcoin шкодить навколишньому середовищу. Для генерації коду споживається стільки енергії, скільки використовує ціла країна.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram