Новини
12 Листопада 2019
787

Huawei подвоїть зарплату та виплатить співробітникам бонус у $286 мільйонів

Це своєрідна подяка за роботу в умовах тиску з боку США

Китайська компанія Huawei пообіцяла виплатити 2 млрд юанів ($286 млн) співробітникам, які допомагають телекомунікаційному гіганту пережити появу в чорному списку торгівлі США, повідомляє Reuters.

Крім того, цього місяця буде подвоєно зарплату майже всім 190 тис. співробітникам. Як заявили у відділі кадрів компанії, кошти виділяються як подяка за роботу в умовах тиску з боку США.

“Грошові винагороди, швидше за все, будуть спрямовані у відділи дослідження та розробки, а також тим, хто працює над перенесенням мереж постачання компанії за межі США”, – повідомили представники компанії.

Наразі найбільший у світі постачальник телекомунікаційного обладнання намагається знайти альтернативи американському обладнанню після того, як у травні США заборонили йому вести бізнес з американськими фірмами, підриваючи можливість отримання ключових компонентів.

Раніше Investory News писали, що попри напружені стосунки з США, виторг Huawei від продажів з січня по вересень поточного року зріс на 24,4%, до 610,8 млрд юанів ($85,6 млрд по курсу на кінець вересня).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram