Новини
15 Червня 2022
667

Honda представила інноваційний самокат

Striemo — перший самобалансуючий електросамокат компанії із запасом ходу до 30 км 

Компанія Honda запустила новий напрямок бізнесу та створила компанію Striemo, яка зосередиться на рішеннях мікромобільності. Йдеться про короткі поїздки на роботу, до передмість або територією кампуса, повідомляє Techradar.

Компанія Striemo вже підготувала до випуску свій перший пристрій. Він має три колеса та систему підтримки балансу власної розробки. Як заявляє виробник, пристрій забезпечує стабільну їзду у всьому діапазоні швидкостей — від мінімальної, порівнянної з повільною ходьбою, до максимальної, як при їзді велосипедом.

Важить електросамокат 20 кг та має вантажопідйомність до 120 кг.

Доступні три швидкісні режими — з максимальною швидкістю 6 км/год, 15 км/год і 25 км/год. Запас ходу становить до 30 км на повному заряді акумулятора, а зарядка займає 3,5 год. Електросамокат Striemo можна скласти та котити на двох задніх колесах.

Транспортний засіб надійде у продаж у Японії до кінця цього року, а в Європі та США — у 2023 році. Компанія вже почала приймати попередні замовлення в Японії на першу обмежену партію 300 самокатів за ціною $1900.

Як писали раніше Investory News, японська компанія A.L.I. Technologies створила ховербайк під назвою Xturismo, і це перший летючий мотоцикл для Японії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram