Новини
8 Лютого 2023
380

Hogwarts Legacy встановила рекорд у Twitch

Кількість одночасних глядачів — 1,3 млн, а піковий онлайн у Steam вже досяг майже 240 тис. гравців

Гра Hogwarts Legacy офіційно виходить на платформах PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК лише 10 лютого. Але ті гравці, які оформили попереднє замовлення на версію Deluxe Edition, мають деяку фору й отримали доступ до гри на кілька днів раніше. Завдяки цьому ще до “офіційного” виходу можна порівняти графіки Hogwarts Legacy на різних платформах, повідомляє ITC.

До того ж гра Hogwarts Legacy користується високою популярністю серед користувачів Twitch. Інтерес до неї рекордно високий. Hogwarts Legacy офіційно побила рекорд Twitch, ставши найпопулярнішою однокористувацькою грою — 1,3 млн одночасних глядачів. На момент публікації це єдина однокористувацька гра, яка входить до топ-50 за кількістю глядачів на Twitch.

Попередній рекорд у Twitch був встановлений у 2020 році грою Cyberpunk 2077, яка залучила 1,14 млн одночасних глядачів. Ймовірно, вихід гри та зростання кількості трансляцій спричинять нові рекорди з переглядів.

Серед усіх ігор рекорд за кількістю одночасних глядачів на Twitch утримує League of Legends з показником 3,11 млн. За нею слідує Fortnite з 2,28 млн глядачів.

Згідно з даними steamdb, піковий онлайн Hogwarts Legacy у Steam вже перевищив 239 тис. гравців. І це показник лише для власників версії Deluxe Edition.

Нагадаємо, у Microsoft Flight Simulator запускають ліцензійну версію українського Ан-225.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram