Новини
7 Травня 2019
1 718

Група DCH представила проект реконцепції ТРЦ Караван у Києві

Загальна сума інвестицій у ребрендинг торгового центру складе близько $8 млн

Проект реконцепта ТРЦ “Караван”

Компанія DCH Infrastructure & Real Estate (DCH I & RE) – девелоперський напрямок групи DCH Олександра Ярославського – починає зміну концепції торгово-розважального центру “Караван” (Київ). Про це повідомила компанія на своєму офіційному сайті.

Реконцепт торгового центру передбачає з ​​1 червня 2019 року перехід до формату “аутлет” (Outlet).

“Поточний етап розвитку ринку рітейлу демонструє високий попит на даний формат. Сьогодні частка аутлет-центрів у структурі якісних торгових площ на ринках Європи і СНД, в 2-3 рази перевищує аналогічний показник в Україні. Крім того, збільшення кількості традиційних ТРЦ в столиці формує у рітейлерів необхідність у розташованому в межах міста Києва професійному торговому об’єкті для реалізації нерозпроданих колекцій основних магазинів”, – заявив генеральний директора DCH I & RE Данило Владов.

Проект реконцепта ТРЦ “Караван”

За його словами, буде виконано ряд будівельних робіт, що включають в себе реновацію екстер’єру та інтер’єру ТРЦ. Особливу увагу буде приділено зоні фудкорту. Планується збільшення зони посадки, кількості кухонь та оновлення роллердрому.

Повністю закривати ТРЦ на період реконцепта не планується. Гіпермаркет і кінотеатр будуть продовжувати працювати у звичайному режимі.

Проект реконцепта ТРЦ “Караван”

Закінчення робіт заплановано на 1 листопада 2019 року. Загальна сума інвестицій складе близько $8 млн.

Проект реконцепта ТРЦ “Караван”

DCH Infrastructure & Real Estate – керуюча компанія мережі торгово-розважальних центрів “Караван” у Києві, Харкові та Дніпрі. Функціонує як девелоперський напрямок групи DCH Олександра Ярославського. Група займається будівництвом та девелопментом, фінансами, промисловістю, видобутком корисних копалин, машинобудуванням, металургію, транспортом і ін. Між іншим, DCH I&RЕ керує активами готелю Kharkiv Palace 5* та ЖК “Воздвиженка”.

Загальна площа мережі ТРЦ “Караван” – близько 250 тис. кв. м. Корпоративні права керуючої компанії мережі ТРЦ “Караван” були придбані Олександром Ярославським у 2013 році. До осені 2016 р. співінвесторами мережі були американські Citi Venture Capital International та Apollo. Згодом DCH I&RE викупила їх частки й стала одноосібним власником активу.

Раніше Investory News повідомляли про ребрендинг ТРЦ Dream Town. Наразі Аквапарк юрського періоду Dream Island у торгово-розважальному центрі реконструйований у спортивний хаб площею понад 22 тис. кв. м. Також в Dream Town розробили план реконцепції всього центру. Проект буде реалізовано до кінця року.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram