Новини
22 Жовтня 2020
967

Google припинила роботу сервісу Google Play Music

Плейлисти, завантаження та лайки зберігатимуться до 2021 року – їх потрібно перенести до YouTube Musiс

Google припинила роботу сервісу Google Play Music. Під час спроби запуску додатка GPM на Android або вебверсії сервісу, на екрані пристрою з’являється повідомлення про те, що сервіс більше недоступний. Тобто, 22 жовтня можна вважати фактичною датою “смерті” Google Play Music, запущеного у 2011 році, повідомляє ITC.ua.

Видання зазначає, що про закриття сервісу стало відомо ще у травні 2018 року – за два роки до того моменту, як прозвучало офіційне оголошення про заміну Play Music на YouTube Musiс.

“У серпні Google попередила, що Play Music повністю припинить роботу у жовтні, не уточнивши дату “страти”, – пише видання.

Усі плейлисти, придбання, завантаження та лайки Google зберігатиме до 2021 року, за це час можна буде перенести всі дані до YouTube Musiс. “Потім бібліотеки будуть недоступні”, – наголошує видання.

Нагадаємо, днями міністерство юстиції США подало позов проти власника Google, компанії Alphabet, звинувативши її в порушенні конкуренції у сфері пошукових сервісів. Google звинувачується в укладенні угод, які перешкоджають доступу конкурентів у сектор.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram