Новини
22 Вересня 2021
599

Google придбала офіс на Манхеттені за $2,1 мільярда

Угода стала найдорожчою в історії США

Компанія Google, що входить до холдингу Alphabet Inc., купує офісну будівлю на Манхеттені за $2,1 млрд, повідомляє The Wall Street Journal.

Видання зазначає, що це свідчить про підвищення інтересу великих технологічних компаній до офісних приміщень, попри те, що вони дозволяють персоналу працювати дистанційно.

“Оголошене придбання Google офісної будівлі в Нью-Йорку є найдорожчою угодою в даному сегменті з початку пандемії COVID-19 й однією з найдорожчих в історії США, за даними компанії Real Capital Analytics”, — пише видання.

Продавцями виступили дві канадські фірми — Oxford Properties Group і CPP Investments. Офісна будівля на Манхеттені наразі знаходиться на стадії будівництва. Як очікується, її буде відкрито в середині 2023 року.

Google вже орендує будівлю площею 1,3 млн кв. футів в районі Гудзон-скверу — колишній вантажний термінал. При цьому у компанії є опціон на його покупку, який, за заявами її представників, вона має намір реалізувати в першому кварталі 2022 року.

Google активніше, ніж багато інших великих техкомпаній, надає робітникам можливість працювати віддалено. Компанія відпустила співробітників “по домівках” ще навесні 2020 року. На початку вересня Google оголосила про перенесення виходу своїх співробітників на роботу в офіс до 10 січня 2022 року на фоні зростання захворюваності COVID-19 у США.

Раніше Investory News писали, що Google залишить без грошей віддалених співробітників. Обсяг оплати праці у компанії залежатиме від відстані роботи.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram