Новини
31 Березня 2020
907

Google має намір виділити $800 мільйонів на допомогу бізнесу та боротьбу з коронавірусом

ВООЗ та інші структури зможуть безкоштовно розмістити оголошення в сервісах компанії на суму $250 мільйонів

Google роздасть постраждалим від пандемії компаніям та організаціям гранти на загальну суму $800 млн, про це повідомив CEO компанії Сундар Пічаї у своєму Twitter.

Гроші будуть розділені між малим бізнесом, дослідниками та ресурсами, які пишуть про те, як запобігти поширенню коронавірусу.

Компанії по всьому світу змушені закриватися на карантин, і Google вже відзначив скорочення витрат на рекламу.

За словами Пічаї, їх головна мета — допомогти компаніям не втратити зв’язок зі своїми клієнтами. Щоб допомогти підприємцям, компанія виділить $340 млн у вигляді грантів на рекламу.

Для того, щоб отримати гроші, не потрібно реєструватися або подавати заявку. Якщо ваш аккаунт в Google Ads активний з початку 2019 р., вам прийде повідомлення про зараховану на рахунок суму. Гроші можна буде витратити протягом 2020 р. в будь-якій країні та на будь-якій рекламній платформі Google.

Компанія також виділить $20 млн на гранти місцевим фінансовим установам і науково-виробничим об’єднанням (НВО), щоб вони розміщували оголошення тих, хто готовий допомогти малому та середньому бізнесу фінансово або іншим способом.

Google роздасть $200 млн НВО та фінансовим установам по всьому світу, щоб забезпечити малому бізнесу доступ до капіталу. Це доповнення до грантів в розмірі $15 млн, які компанія вже віддала, щоб позбавити малий і середній бізнес від перебоїв у фінансуванні.

Ще $250 млн пошуковий гігант пожертвує ВООЗ та іншим організаціям по всьому світу, які пишуть, як уповільнити поширення коронавірусу. Раніше Google обіцяв виділити $25 млн, але збільшив цю суму в 10 разів.

Через Google Cloud $20 млн зможуть отримати дослідники та інститути, які шукають способи боротьби з коронавірусом і розробляють вакцину.

Google стане спонсором свого постачальника і партнера Magid Glove&Safety, щоб в найближчі тижні виготовити 2-3 млн масок та інших засобів індивідуального захисту.

Сума на благодійність, яку Google виплачує своїм співробітникам, збільшиться з $7,5 тис. до $10 тис. Тепер вони зможуть пожертвувати місцевим організаціям, які потребують допомоги, понад $20 тис.

Нагадаємо, Google підтримав інформаційну кампанію Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) з протидії коронавірусу та виділить на неї грант у розмірі $550 тис. Це дозволить користувачам пошукового сервісу в Україні в першу чергу отримувати перевірені дані.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram