Новини
29 Серпня 2021
900

Гаррі Поттер і Заборонений ліс: В Англії відкриється маршрут за мотивами книги

Відчути атмосферу чарівного лісу можна вже цієї осені

Цієї осені шанувальники Гаррі Поттера зможуть прогулятися Забороненим лісом, який магічним чином виникне на території особняка Arley Hall в Чеширі, йдеться на сайті Fever.

Кінокомпанія Warner Bros у співпраці з дизайн-агентством Thinkwell планує відтворити атмосферу чарівного лісу, де водяться гіпогрифи, кентаври, єдинороги та нюхлери. А також, де Гаррі Поттер у фіналі останньої книги зустрівся віч-на-віч з лордом Волдемортом.

Кадр із кінофільму

Arley Hall & Gardens не перший раз виступає в подібному амплуа: тут знімалися сцени серіалів “Вулиця Коронації” (Coronation Street), “Гострі козирки” (Peaky Blinders) і “Холодні ноги” (Cold Feet).

Будинок розташовується за адресою: Arley, Northwich, Cheshire CW9 6NA. А квитки на захід Harry Potter: A Forbidden Forest Experience вже в продажу.

Нагадаємо, у Новій Зеландії завершилися зйомки серіалу Amazon Studios з робочою назвою “Володар кілець”. Перший сезон шоу обійшовся у $465 млн, це може зробити його найдорожчим в історії телесеріалом.

Investory News підготвували добірку веселих та добрих фільмів і серіалів про офісне життя. Переглянути список і знайти собі щось цікавеньке можна тут.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram