Драйв
25 Грудня 2021
1 902

Гарного перегляду: Десять найкращих різдвяних роликів 2021 року

Зворушливі сюжети змушують задуматися над тим, що життя без дива занадто сумне

Щороку в період зимових свят найбільші торгові мережі та виробники товарів змагаються один з одним у створенні найсмішніших чи зворушливих рекламних роликів. Пропонуємо переглянути десятку найкращих робіт цього року.


1. Hobby Lobby

Американська мережа магазинів для хобі та рукоділля Hobby Lobby у своїй святковій відеолистівці розповіла чудову історію. Напередодні Різдва маленька вигадниця щодня малює в альбомі щось нове, а вранці знаходить свої фантазії такими, що ожили у власному дворі.

З’ясовується, що за всім цим стоять люблячі батьки. Щоправда, черговий сюжет з альбому важко втілити. Але трохи кмітливості й, звичайно, товарів з Hobby Lobby — і радість дівчинці забезпечена.

2. Coca‑Cola

У фантасмагоричному ролику Coca-Cola маленький хлопчик надихає мешканців багатоквартирного будинку об’єднатися, щоб порадувати нелюдиму літню сусідку. Під мелодію Chim Chim Cher-ee з “Мері Поппінс” вони будують із картонних коробок імпровізований трубопровід і за його допомогою надсилають бабусі запрошення на різдвяну вечірку.

Від такої турботи серце бабусі тане, і вона приєднується до святкуючих. Це не тільки красиво зняте, а ще й повчальне відео: воно нагадує, що дива не станеться без нашої участі.

3. John Lewis

Мережа англійських універмагів John Lewis випустила двохвилинний фільм на кшталт “Інопланетянина” Стівена Спілберга. Емоції, які приносять нам зимові свята, у цьому відео порівнюються з магією першого кохання. За сюжетом хлопчик зустрічає у лісі гарну гостю з космосу, літальний апарат якої зазнав аварії. Вони стають друзями та чудово проводять час. Але незабаром дівчині все ж таки доведеться покинути Землю.

4. Disney UK

Британський підрозділ Disney щороку до Різдва випускає зворушливу анімаційну рекламу. За сюжетом молодий чоловік переїжджає жити до своєї дівчини та її двох дітей. Герой має намір стати найкращим вітчимом, але в якийсь момент довіра між ним і хлопцями мало не руйнується. Проте йому на думку відразу спадає ідея, як виправити ситуацію.

5. Publix

Американська мережа супермаркетів Publix цього року випустила зворушливу, хоч трохи дивну рекламу. Навпроти будинку, де маленька героїня ролика разом із сім’єю готується зустрічати Різдво, живе самотній чоловік похилого віку. Одного разу в одному з вікон сусіда дівчинка бачить сніговика з носом, що відвалився.

Вона вирішує виправити ситуацію й вночі приносить до сусідських дверей печиво та одну моркву (мабуть, з магазину Publix). Цей вчинок допомагає старому знову набути духу свята, і наступного дня сніговик з новим носом красується у дворі.

Відео, звісно, ​​дуже миле, але сценарій викликає запитання. Навіть у коментарях до ролика люди намагаються зрозуміти, що сніговик робить у домі та чому це виглядає так моторошно.

6. McDonald’s UK

Британський підрозділ McDonald’s вирішив нагадати глядачам, як важливо не забувати про свою внутрішню дитину та отримувати задоволення від дурощів або фантазувати. За сюжетом маленька дівчинка вигадує собі уявного друга, але виростає та забуває про приятеля. Але одного разу відбувається щось таке, що змушує її на певний проміжок часу повернутися в дитинство.

7. Walmart

Мережа американських гіпермаркетів Walmart поділилася дуже милою та динамічною рекламою. Тут немає жодного сюжету — лише бадьорі замальовки із життя людей, які готуються до зимових свят. Одні в останній момент купують подарунки, інші метушливо прикрашають будинок на Різдво, а чиясь бабуся ніяк не може розібратися з камерою на телефоні.

8. Amazon

А ось компанія Amazon, навпаки, випустила досить серйозний ролик. Бренд обіграв тему постковідної депресії, розповівши історію молодої дівчини, яка сильно впала духом з початку пандемії. Але її стан помічає чуйна та спостережлива сусідка. Жінка знаходить дотепний спосіб підбадьорити героїню, замовивши на Amazon незвичайний подарунок.

9. Apple

Для створення різдвяної реклами Apple запросили талановиту родину: режисера Айвана Райтмана, автора легендарних “Мисливців за привидами”, та його сина Джейсона, який нещодавно зняв вдале продовження франшизи.

Зворушлива трихвилинна замальовка, знята на iPhone 13 Pro, розповідає про маленьку дівчинку, яка намагається врятувати сніговика. Щоб не дати приятелеві розтанути, вона цілий рік тримає його в морозилці. Батьки героїні дуже розуміють і всіляко підтримують доньку. Сніговик і справді доживає до наступної зими, але тут відбувається щось несподіване.

10. Tesco

Закінчується добірка легким і життєрадісним відео від британської мережі супермаркетів Tesco. Під пісню гурту Queen “Don’t Stop Me Now” жителі Англії готуються зустрічати Різдво. А тим часом Санта опиняється під загрозою карантину.

Джерело: Lifehacker

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram