Новини
4 Жовтня 2019
1 711

Французький готельний бренд Swissotel виходить на ринок України

Готель матиме 58 номерів та розташується в історичній частині Києва поблизу Хрещатика 

Міжнародний готельний оператор Accor (Франція) підписав договір управління готелем Swissotel Living в Києві, відкриття якого заплановане на 2021-2022 рр. Про це повідомила директор з розвитку Accor New East Europe Катерина Марченко, пише БізнесЦензор.

“Це буде апарт-готель, розрахований на тривале і середньострокове проживання (extended stay). Власник готелю і компанія Accor вважають, що даний формат має хороші перспективи в місті”, — розповіла Катерина Марченко.

Об’єкт буде складатися з 58 номерів і розташується недалеко від Хрещатика.

За словами Марченка, до приєднання до мережі Accor бренд Swissôtel вже робив спроби вийти на готельний ринок України, але заплановані проекти в кінцевому результаті не були реалізовані.

Група Accor — одна з провідних готельних операторів у світі. Перший готель під брендом Novotel в Ліллі (Франція) був відкритий у 1967 р.

Accor на даний момент об’єднує 4,9 тис. готелів, курортів і резиденцій в 110 країнах під брендами: Raffles, Sofitel Legend, Sofitel SO, Sofitel, Fairmont, OneFineStay, MGallery, Pullman, Swissotel, Grand Mercure, The Sebel, 25 hours hotel, Novotel, Mercure, Adagio, Mama Shelter, ibis, ibis Styles, Adagio success, ibis budget, Jo & Joe, hotelFormule1, hotel F1, Thalassa sea & spa, greet.

Акції Accor SA розміщені на біржі Euronext в Парижі й торгуються на позабіржовому ринку США.

За інформацією видання, в Україні AccorHotels управляє тризірковими готелями ibis в Києві та ibis Styles у Львові, п’ятизіркового Fairmont Grand Hotel в Києві, а також Mercure Kyiv Congress Hotel. Ще один готель MGallery Hôtel de Paris розташований в Одесі.

Нагадаємо, роботу над Sheraton Kyiv Olimpisykiy відновлено будівельною Інвестиційною Компанією ТМ, яка підписала договір на управління готелем з найбільшим оператором у світі Marriott Hotels & Resort. Відкриття планують взимку 2020-го.

Як відомо, американський стартап Beyond Pricing, який індивідуально розраховує ціну оренди житла за ніч для орендодавців, залучив фінансування в раунді А на суму $42,5 млн від венчурного фонду Bessemer Venture Partners.

Раніше Investory News писали про розвиток готельного бізнесу в Україні: які іноземні бренди виходять на український ринок і чи збираються розширювати свою мережу присутні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram