Новини
18 Грудня 2019
836

Ford інвестує $1,45 мільярда у два заводи в Детройті

Також, автовиробник найме 3 тисячі працівників

Ford Motor планує інвестувати понад $1,45 млрд у два своїх виробничих підприємства в Детройті (штат Мічиган), щоб виробляти електричні, автономні та спортивні автомобілі, а також додати 3 тис. робочих місць, повідомляє Reuters.

Автовиробник заявив, що інвестує близько $750 млн у свій завод в Уейні (округ в штаті Мічиган) для виробництва спортивних позашляховиків Bronco, Ranger і пікапів. Крім того, протягом наступних трьох років найме 2,7 тис. працівників.

У компанії повідомили також, що планують інвестувати близько $700 млн у свій завод в Дірборні (передмістя Детройта) для виробництва електричних і гібридних версій вантажівки F-150 та найняти 300 осіб у наступному році.

Компанія почне збірку акумуляторних батарей для гібридної та електричної версій F-150 на заводі в Дірборні.

Раніше Ford заявляв, що до 2022 р. інвестує $11 млрд в створення 40 нових моделей гібридних і повністю електричних автомобілів.

Як писали раніше Investory News, американський автоконцерн Ford та індійський промисловий конгломерат Mahindra оголосили про створення спільного підприємства в Індії, яке розроблятиме, продаватиме й поширюватиме автомобілі марки Ford в Індії та автомобілі марки Ford і Mahindra на зростаючих ринках.

А от південнокорейська Hyundai Motor підписала попередню угоду про будівництво першого автомобільного заводу в Індонезії. Гроші на автовиробництво компанія вливатиме поступово протягом наступних 10 років.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram