Новини
6 Серпня 2020
1 768

Forbes представив перший рейтинг зірок TikTok з найвищими доходами

Його лідер заробила на танцювальних відео $5 мільйонів

Американський Forbes вперше представив рейтинг зірок TikTok, які заробили більше всіх своїх “колег” завдяки соціальній мережі.

Кожен з семи учасників рейтингу за 12 місяців (до червня 2020 року) отримав понад $1 млн. Причому ці автори коротких відео “тільки починають монетизувати свою славу” через товари під персональними брендами або контент, що спонсорується, зазначає Forbes USA.

Перше місце в списку зайняла Еддісон Рей Істерлінг, чий дохід за рік оцінено у $5 млн. Завдяки своїм танцювальним відео їй вдалося залучили 1 млн фанатів до минулої осені, а у грудні вона пішла з університету Луїзіани, щоб присвятити TikTok весь свій час.

“Істерлінг уклала угоди з Reebok і виробником годинників Daniel Wellington. У липні вона також стала представником бренду одягу American Eagle і почала вести щотижневий подкаст в Spotify зі своєю матір’ю. Крім того, в Істерлінг є свій бренд косметики Item Beauty”, – пише видання.

На другому і третьому місцях опинилися сестри Чарлі і Діксі Д’Амеліо, які заробили $4 млн і $2,9 млн відповідно. Чарлі ходила на вечірнє шоу Джиммі Феллон і висвітлювала в TikTok Паризький тиждень моди для Prada, а своє 16-річчя відзначила, поповнивши лінію власних товарів толстівкою за $60 із зображенням свого обличчя.

Робота Діксі пов’язана з роботою сестри – дівчата з’являються в роликах одна одної й підписують спільні контракти. При цьому Діксі прагне розвивати власну музичну кар’єру. Її перший сингл Be Happy вийшов у червні та посів перше місце у трендах YouTube, обійшовши кліп Каньє Уеста і Тревіса Скотта, що вийшов у той же день.

У рейтинг також увійшла Лорен Грей (дохід $2,6 млн), у якої до цієї весни була найбільша фан-база серед усіх “тіктокерів”.

За нею йде Джош Річардс ($1,5 млн), що став співзасновником власного агентства талантів TalentX і директором зі стратегії Triller – конкурента TikTok.

Крім того, до списку потрапив Майкл Ле ($1,2 млн) – два його відео з танцями у ліфті стали одними з найбільш розповсюджуваних на платформі та зібрали 478 млн переглядів. Останнє місце з ним ділить Спенсер Ікс ($1,2 млн), який уклав контракти з Oreo і Sony.

Тим часом Instagram після майже річного тестування запустив аналог TikTok – сервіс Reels. Користувачі зможуть записувати 15-секундні відео й додавати на них ефекти.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram