Новини
22 Серпня 2019
1 974

Forbes: Найбагатший актор року – Двейн Джонсон із заробітком у $89,4 млн

Очолили рейтинг також Кріс Хемсворт $76,4 млн та Роберт Дауні-молодший $66 млн

Журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних акторів, порахував їх заробітки в період з 1 червня 2018 року по 1 червня 2019 року.

Так, найбагатшим цього разу став Двейн “Скеля” Джонсон, якому вдалося заробити $89,4 млн. Він встиг знятися в новій частині знаменитої франшизи “Форсаж: Гоббс і Шоу”, а також взяв участь у продовженні фільму “Джуманджі”.

“Крім гонорару у розмірі $23 млн, Джонсону також належить близько 15% доходу від касових зборів фільму”, – пише видання.

А загалом левову частку своїх гонорарів Двейн заробив не на фільмах, а на рекламі – в артиста контракт з брендом спортивного одягу Under Armour.

Трохи менше цього разу у актора Кріса Хемсворта – $76,4 млн.

У 2019 році у Хемсворта відбулися відразу дві гучні прем’єри: на екрани вийшли “Месники: Фінал”, а також “Люди в чорному: Інтернешнл”, де він змінив на бойовому посту Уілла Сміта.

На третьому місці – Роберт Дауні-молодший, який заробив $66 млн.


Ще один герой, який розбагатів завдяки “Месникам” – образ Тоні Старка став одним з найуспішніших в кар’єрі Роберта, а його гонорари доходять до $20 млн за фільм.

Далі в списку Акшай Кумар і Джекі Чан – у них $65 млн і $58 млн відповідно.

У десятку рейтингу також потрапили Бредлі Купер ($57 млн), Адам Сендлер ($57 млн), Кріс Еванс ($43,5 млн), Пол Радд ($41 млн) і Уілл Сміт ($ 35 млн).

Раніше Investory News писали, що цього року за підрахунками Forbes першим виконавцем хіп-хопу, статки якого досягли $1 млрд (800 млн фунтів) став Jay-Z.

А найзаможнішими Self-Made жінками: Серена Вільямс – статки спортсменки оцінюється в $225 млн та Ріанна – у $600 млн, яка обігнала Мадонну ($570 млн) і Бейонсе ($400 млн).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram