Новини
26 Липня 2022
464

FlixBus вперше запустив автобусний маршрут з України до Словаччини та Австрії

Автобуси будуть відправлятися чотири рази на тиждень

Фото: FlixBus

FlixBus, найбільший оператор автобусних перевезень Європи, оголосив про відкриття першої автобусної лінії з України до Словаччини та Австрії: Львів — Санкт-Пельтен. Перша поїздка відбудеться вже цього тижня, 29 липня 2022 року.

Лінія отримала номер N3272 та має повний маршрут: Львів — Стрий — Мукачеве — Ужгород — Кошице — Пряшів — Попрад — Жиліна — Тренчин — Трнава — Братислава — Відень — Санкт-Пельтен.

Автобуси відправлятимуться 4 рази на тиждень: у понеділок, вівторок, п’ятницю та суботу зі Львова; у вівторок, середу, суботу та неділю з Санкт-Пельтену.

Час у дорозі становить 18,5 годин з урахуванням зупинок та закладеним часом на перетин словацького кордону. Однак через непередбачуваність затримок на кордоні час у дорозі може змінюватися.

“Ми продовжуємо підтримувати українців, які шукають шляхи, як доїхати до безпечних місць чи хочуть повернутися до своїх рідних, — коментує Міхал Леман, директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії. — З новою лінією до Словаччини та Австрії ми надалі розвиваємо мережу зручних та доступних автобусних перевезень. Щоб кожен українець, який потребує їзди, міг отримати своє місце в автобусі, з базовими зручностями для довгої поїздки — зручним кріслом зі збільшеним місцем для ніг, кондиціонером, wi-fi та туалетом”.

Нова лінія відкриває широкі можливості пасажирам для будівництва довших маршрутів із пересадками. Зокрема, Відень є великим хабом FlixBus, звідки зручно їхати далі, зокрема, до Італії та Хорватії.

Маршрут N3272 Львів — Санкт-Пельтен обслуговуватиме новий партнер — компанія Paulbus.

Це друга нова лінія, яку FlixBus запускає після початку повномасштабної війни в Україні. 23 червня вперше вирушили зелені автобуси маршрутом N3230 Київ-Вроцлав. Загалом компанія вже має 11 ліній з України до 5 країн Європи: Польщу, Чехію, Угорщину, Словаччину та Австрію.

Нагадаємо, що  у Шеньчжені дозволять рух безпілотних автомобілів. Рух почнеться з першого серпня.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram