Новини
2 Липня 2019
992

Фіскальна служба України видала понад 6 тис. ліцензій власникам АЗС

Станом на 1 червня в Україні було зареєстровано понад 5 тис. пунктів роздрібної реалізації палива, 286 складів і 16 виробництв

У зв’язку з впровадженням з 1 липня 2019 р. змін в систему електронного адміністрування реалізації палива, ДФС України опублікувала Єдиний державний реєстр суб’єктів господарювання, які отримали ліцензії на право і місце виробництва, зберігання гуртової та роздрібної торгівлі паливом, повідомляє Нафторинок.

Згідно з опублікованим документом, станом на 1 червня в Україні було зареєстровано понад 5 тис. пунктів роздрібної реалізації палива, 286 складів і 16 виробництв. Також, понад 1 тис. ліцензій було видано компаніям на гуртову реалізацію палива: з них 913 – з відсутності місця гуртової торгівлі.

У розрізі роздрібного сегмента, на юридичні особи, які керують мережею АЗС ДК “Приват” припадає понад 1 тис. ліцензій на місця роздрібної реалізації. “Укрнафта” зареєструвала 509 станцій. Брендові мережі WOG і OKKO отримали 392 і 382 ліцензії на місця роздрібної реалізації. Також, AMIC, за даними реєстру має 203 АЗС.

Як повідомили в OKKO, список постійно оновлюється і невідомо, з якою частотою з’являється нова інформація. Винятки становлять лише ті, які найближчим часом плануються відкриватись і поки що не працюють.

За даними Нафторинку, мережа АЗС WOG нараховує близько 407 заправок, OKKO – 412.

Раніше Investory News публікували аналіз цін на пальне по регіонах України. Так, на Львівщині найдорожче дизельне пальне та скраплений газ, а на Івано-Франківщині – бензин.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram