Новини
11 Квітня 2022
661

Feed the Zoo: Українські волонтери створили платформу для донатів зоопаркам під час війни

На платформі також зібраний список благодійних організацій, орієнтованих на допомогу тваринам

Українські волонтери створили платформу для донатів зоопаркам та екопаркам, що потребують допомоги під час війни. Зокрема, на Feed the Zoo можна придбати квиток або ж пожертвувати кошти як у приватні, так і у державні організації.

“Зоопарки в Україні закриті через війну. Ми поки що не можемо відвідати тварин, але можемо зібрати гроші, щоб нагодувати їх”, — повідомляється на головній сторінці Feed the Zoo.

Розробники платформи зібрали зоопарки та екопарки з усієї України. Серед них: організації Києва, Харкова, Миколаєва, Одеси, Черкас, Дніпра та інші. До кожного профілю зоопарку або екопарку додається короткий опис, посилання на соціальні мережі, а також вартість одного квитка. Для того, щоб допомогти організації, достатньо натиснути кнопку Donate або Visit.

Крім донатів зоопаркам та екопаркам напряму, на платформі також зібраний список благодійних організацій, орієнтованих на допомогу тваринам.

Як зазначають розробники Feed the Zoo, проєкт є повністю приватною ініціативою і не отримує жодних комісій чи відсотків. Усі посилання, що є на сайті, — зібрані з відкритих джерел. Реквізити для пожертвувань є загальнодоступними та/або розміщеними самими організаціями.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram