Новини
16 Жовтня 2019
927

Фармацевтична компанія “Дарниця” інвестувала €1,5 мільйона в діджиталізацію

Щороку компанія віддає на розвиток продовольчого портфеля понад 10% валового доходу

Фармацевтична компанія “Дарниця” інвестувала €1,5 млн в діджиталізацію процесів, а також повністю роботизувала склад, повідомляє НВ Бізнес.

Як зазначив Дмитро Шимків, глава ради директорів Darnitsa Group, щороку компанія інвестує понад 10% валового доходу. “У 2018 році сума таких інвестицій склала €3,5 млн”, – розповів він.

І додав, що стратегія компанії визначає три пріоритети в розвитку продовольчого портфеля: кардіологічний напрямок, неврологічний та розв’язання проблеми болю.

“Минулого року компанія представила 10 нових брендів у 12 лікарських формах, до кінця 2019 року вийде ще 11 брендів, а у 2020 році – 14 брендів у 29 лікарських формах. Наразі на різних етапах розробки знаходиться понад 60 лікарських засобів”, – йдеться у повідомленні.

“Дарниця” заснована у 1930 році. Минулого року компанія збільшила чистий прибуток на 31,3%, до 449,1 млн грн. Кінцевим бенефіціаром компанії є Гліб Загорій.

Нагадаємо, фармацевтичну компанію “Дарниця”, лідера в Україні за обсягом виробництва ліків у натуральному вираженні, готові продати за суму, що перевищуватиме $700 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram