Новини
4 Листопада 2020
724

Facebook запустив навчальну платформу для малого та середнього бізнесу в Україні

Матеріали стануть у пригоді під час відновлення роботи після локдауну

Facebook у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України у вівторок, 3 листопада 2020 року, запустив навчальну платформу для малого та середнього бізнесу Boost with Facebook, повідомляє AIN.ua, з посиланням на пресслужбу команди Facebook в Україні.

“Boost with Facebook призначена для представників бізнесу в Україні. На вебсайті будуть опубліковані вебінари, текстові матеріали та відеозаписи для створення креативного контенту, а також приклади ефективного використання цифрових інструментів українськими компаніями”, – йдеться у повідомленні.

Додається, що матеріали допоможуть бізнесу відновити роботу після локдауну. “При цьому, всі вебінари на платформі Boost with Facebook будуть безкоштовними”, – наголосили у компанії.

Над тренінгами працюють експерти Facebook. Серед тем: ідеї щодо ефективного нарощування присутності компанії в інтернеті, позиціювання бренду в соціальних мережах, підтримка зв’язку з клієнтами та інші.

За словами Катерини Крук, менеджера з публічної політики Facebook в Україні, багато проблем, з якими стикаються підприємці сьогодні, не зникнуть негайно, навіть коли будуть зняті обмеження.

“Щоб підтримати їх у цей складний кризовий час, наша команда прагне допомогти їм з використанням потенціалу інтернету, безкоштовних інструментів Facebook і Instagram. Наша мета – поділитися корисними знаннями з якомога більшою кількістю малих і середніх компаній”, – зазначила вона.

Партнером хаба Boost with Facebook стало Мінцифри. Як зазначила заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іоан, співпраця дозволить знайти представників бізнесу, які стануть сертифікованими тренерами на платформі.

“Всього планують набрати 15 тренерів. Детальну інформацію про процедуру набору опублікують незабаром”, – додали у компанії, наголосивши, що всі тренінги будуть доступними не тільки на сайті освітнього хаба, а й на платформі “Дія.Бізнес”.

Раніше Investory News писали, що наразі за участі Мінцифри розробляється сайт, який інформуватиме про поточний стан української IT-галузі та надасть можливість для пошуку бізнес-інформації про українські IT-компанії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram