Новини
20 Травня 2020
1 376

Facebook запустив безкоштовний сервіс Shops у допомогу малому бізнесу

У компанії розповіли, що додаток буде безкоштовним і простим у використанні

Американська компанія Facebook пропонує на платформі однойменної соціальної мережі нову послугу Facebook Shops, яка допоможе представникам малого бізнесу, наперекір наслідкам пандемії, набагато легше вести торгівлю в режимі онлайн. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті компанії.

За допомогою нового безкоштовного додатка в розділі “Бізнес” на Facebook або в Instagram можна відкрити онлайн-магазин з каталогом товарів і цінами. Оформлення інтерфейсу і логотип підбирається самостійно. Покупці зможуть зробити замовлення як всередині соціальної мережі, так і перейшовши за посиланням на вебсайт продавця.

“На цей час малий бізнес постає перед серйозними труднощами, оскільки магазини закриваються, а все більше й більше підприємств прагнуть займатися бізнесом онлайн. Наша мета полягає в тому, щоб зробити процес покупок безболісним і дозволити власникам як малих підприємств, так і світових брендів користуватися нашим додатком для налагодження контактів з покупцями”, — йдеться в повідомленні.

Від пандемії коронавірусу постраждали практично всі галузі бізнесу, тому в компанії розраховують, що їм вдасться залучити безліч користувачів у свій новий проект.

Як відомо, з початку 2020 р. міжнародні підприємці зареєстрували в Естонії онлайн 1,050 тис. компаній, українці входять до трійки лідерів. Понад 4 тис. українських е-резидентів відкрили 974 естонських фірм.

Нагадаємо, краудфандингова платформа Kickstarter звільнила близько 40% своїх співробітників через економічні наслідки пандемії. Головна причина скорочення працівників — кількість нових проектів на платформі зменшилась на 35%.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram