Новини
18 Березня 2020
987

Facebook іде на поміч: Кожен співробітник отримає допомогу під час карантину в $1 тисячу

Всього в компанії працює близько 45 тисяч осіб

Фото: cnet.com

Facebook перерахує всім своїм співробітникам, які працюють віддалено через коронавірус, по $1000. Про це пише CNBC з посиланням на офіційну заяву Марка Цукерберга.

Всього в Facebook працює близько 45 тис. співробітників. Також компанія співпрацює з кількома тисячами працівників на контрактній основі.

З огляду на те, що компанія рекомендувала працювати віддалено всім своїм співробітникам, тож, додаткові $1000 повинні отримати як мінімум 45 тис. осіб, офіційно влаштованих в компанії.

Про додаткові виплати заявив сам Марк Цукерберг, звертаючись до своїх працівників у корпоративному листі.

Також, компанія розподілить гранти на загальну суму $100 млн серед представників малого бізнесу в країнах, де живуть і працюють співробітники компанії. Допомога буде надана у вигляді прямої фінансової підтримки або кредитів на рекламу.

Участь в програмі допоможе компаніям оплатити оренду, залучити більше покупців, покрити операційні витрати й підтримати співробітників.

Всього Facebook планує підтримати 30 тис. компаній малого бізнесу в більш ніж 30 країнах.

Як відомо, технологічні компанії Amazon, Apple, Alphabet, Facebook і Microsoft втратили в сукупності $416,63 млрд через пов’язану з коронавірусом волатильністю світових ринків.

Нагадаємо, акції Facebook подешевшали на 6,96% після закриття основних торгів у середу, 29 січня. В результаті статок засновника соціальної мережі Марка Цукерберга скоротився більш ніж на $5 млрд — до $77 млрд. Інвесторів насторожило різке зростання витрат соціальної мережі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram