Новини
4 Липня 2019
809

Facebook без картинок: У компанії заявили, що вирішили проблему

Але від коментарів щодо відшкодування Facebook відмовився

У компанії Facebook заявили, що проблема із завантаженням або відправленням медіа-файлів у її додатках і платформах була вирішена, повідомляє Reuters.

Раніше багато користувачів по всьому світу не могли відправляти й отримувати зображення, відео та інші файли через свої платформи соціальних мереж, включаючи WhatsApp і Instagram. Компанія повідомляла, що працює над розв’язанням цієї проблеми.

“Під час однієї з наших операцій з технічного обслуговування ми викликали проблему, через яку деяким людям важко завантажувати або відправляти фотографії та відео”, – розповіли в Facebook.

Facebook, який щодня отримує десятки мільйонів доларів від доходів реклами, відмовився коментувати питання про відшкодування збитку. Після аналогічного інциденту в березні компанія заявила, що розгляне питання про відшкодування збитків рекламодавцям.

Як пише видання, часткове відключення розчарувало користувачів найбільшої у світі соціальної мережі, багато з яких звернулися зі скаргами в Twitter.

За даними агентства, понад 14 тис. користувачів повідомили про проблеми з Instagram, в той час як понад 7,5 тис. та 1,6 тис. користувачів скаржилися на Facebook і WhatsApp.

Карта аварійного відключення Downdetector показала, що проблеми були в основному в деяких частинах Європи та Сполучених Штатів.

Нагадаємо, компанія S&P виключила Facebook з індексу S&P 500 ESG Index.

У травні у мессенджері WhatsApp виявили вразливість, яка дозволяла встановлювати ПО для шпигунства. Зловмисники змогли віддалено встановити програмне забезпечення для стеженням за користувачами WhatsApp.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram