Новини
10 Листопада 2021
713

Ексклюзивний контент від блогерів в Instagram буде платним

Таку опцію додано до програми соцмережі в магазині App Store

У розділі “Вбудовані покупки” на сторінці програми у магазині AppStore з’явився новий товар — Instagram Subscriptions (“Передплати до Instagram”), повідомляє TechCrunch.

Видання зазначає, що про плани ввести платні передплати голова Instagram Адам Моссері розповідав ще у травні: інфлюенсери таким чином зможуть продавати доступ до ексклюзивних матеріалів.

За його словами, таке рішення полегшить відносини між передплатниками й творцями контенту — “це приємніше, ніж дивитися рекламу”. Тоді ж Моссері заявив, що Instagram цікавиться і ринком невзаємозамінних токенів (NFT).

За даними сервісу аналітики мобільних програм Sensor Tower, опис з’явився в американській версії AppStore ще 1 листопада. У США ціна передплати варіюється від $0,99 до $4,99. Наразі немає інформації щодо того, які саме типи передплат планує запровадити соцмережа.

Крім цього, в розділі вбудованих покупок з’явилися значки Instagram — віртуальні значки, які користувачі можуть придбати під час трансляцій, щоб підтримати улюблених блогерів. Їхня вартість в американському AppStore становить також від $0,99 до $4,99.

TechCrunch раніше припускав, що користувачі отримуватимуть доступ до ексклюзивного контенту в Instagram так само як це відбувається на Patreon та OnlyFans. У вересні про введення аналогічної функції заявив і Twitter, анонсувавши передплату Super Follows. YouTube своєю чергою пропонує “спонсорувати” канали — у такому разі користувачі зможуть отримувати додаткові бонуси, наприклад, авторські емодзі та значки.

Влітку розробник Алессандро Палуцці розповів про нові ексклюзивні історії в Instagram: вони позначаються фіолетовою зірочкою та будуть доступні лише платним передплатникам. Такі історії не можна заскринити.

Нагадаємо, Netflix запустить аналог TikTok для дітей. Стримінговий сервіс прагне познайомити маленьких клієнтів із великою кількістю фільмів та серіалів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram