Новини
25 Квітня 2019
1 015

Дубль два: Аirbnb створює власну кіностудію

Компанія має намір знімати міні-серіали і документальні фільми про подорожі

Онлайн-платформа для пошуку оренди приватного житла Airbnb планує знімати авторські фільми і шоу, щоб посилити інтерес людей до подорожей. Про це повідомляє Reuters з посиланням на власні джерела.

Як пише агентство, проектом керує гендиректор Airbnb Брайан Ческі (Brian Chesky). На його думку, креативний контент важливий для бренду Airbnb, навіть якщо його економічне обґрунтування не завжди можна зрозуміти.

“Брайан хоче створити студію”, – зазначив співрозмовник агентства. Він також додав, що Ческі вигукнув: “Давайте робити шоу, давайте знімати фільми, бо ми хочемо охопити всю індустрію подорожей!”.

Джерела зазначили, що протягом трьох років Airbnb обговорював ідеї створення або ліцензування міні-серіалів і документальних фільмів про подорожі, а також шоу за участю клієнтів Airbnb і власників будинків, які користуються послугами сервісу. Наразі обговорюється робота з працюючими студіями і запуск власної.

До цього часу компанія створювала лише документальні фільми і шоу для YouTube про тенденції в сфері подорожей. Тепер вона співпрацює з агентством з Сан-Франциско Ready State, що знімає для неї відео і просуває тури, продані на веб-сайті Experiences (належить Airbnb).

Серед медіаактивів у Airbnb є журнал, який випускає Hearst з травня 2017-го вартістю $5,99 за номер.

Нагадаємо, компанія Walt Disney придбала 21st Century Fox. Компанії офіційно завершили угоду на $71 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram