Новини
2 Вересня 2021
641

Dragon Capital придбав виробника мінеральних вод “Трускавецька”

Компанія має намір збільшити виробничі потужності заводу і розширити дистрибуцію продукції

Фото: Українська правда

Група компаній Dragon Capital завершила операцію з придбання 100% акцій групи компаній “Аква-Еко”, яка здійснює видобуток, виробництво та реалізацію мінеральних природних вод під ТМ “Трускавецька”, у міжнародної групи компаній IDS Borjomi International, повідомляє пресслужба компанії.

“Глобальний тренд зміни настроїв споживачів у бік здорового способу життя в тандемі з багаторазово меншим споживанням мінеральної води на душу населення в Україні, якщо порівняти з іншими країнами Східної Європи, дає підстави стверджувати про великий потенціал розвитку сектора мінеральних вод України”, — прокоментував генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

У планах компанії збільшити виробничі потужності Трускавецького заводу мінеральних вод і розширити дистрибуцію “Трускавецької”.

Мінеральна вода “Трускавецька” видобувається зі свердловин ландшафтного заповідника відомого курорту Трускавець, відкритого ще у 1827 році в самому серці Карпат. Ця природна мінеральна столова вода належить до категорії гідрокарбонатних вод складного катіонного складу. Вода має приємний м’який смак і низьку природну мінералізацію до 0,9 г/л, що дозволяє використовувати її без обмежень.

Нагадаємо, генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала та редактор-засновник інтернет-видання “Українська правда” уклали угоду, за умовами якої 100% корпоративних прав на видання та всі його активи переходять до групи компаній Dragon Capital.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram