Новини
8 Серпня 2021
678

Дослідження: 38% віддалених співробітників працюють у ліжку

Не всі можуть адаптувати домашні умови до офісних

Перехід на дистанційний формат роботи змінив багато: ми стали частіше переробляти, більше цінуємо живе спілкування з колегами, а для декого це стало можливістю стати кочівником. Однак адаптувати домашні умови набагато важче, і багато хто змушений терпіти незручності, повідомляє Rusbase.

Маркетингова компанія CraftJack провела дослідження, присвячене дистанційній роботі. Ось до яких висновків вона дійшла:

• 45% американців на дистанційці працюють на дивані;

• 38% вважають за краще залишатися в ліжку;

• 20% часто працюють на свіжому повітрі.

“Не кожен може дозволити собі обладнати домашній офіс, особливо тепер, коли доходи знижуються через пандемію”, — йдеться у повідомленні.

Більшість з тих, хто працює віддалено, ділить кімнату із сусідами або членами сім’ї та обходиться без робочого столу. Втім далеко не всі роботодавці готові покривати додаткові витрати, пов’язані з дистанційною роботою.

За даними опитування, у середньому люди витрачають на те, щоб поліпшити умови вдома в середньому по $268. Однак 50% заявляють, що готові повернутися до офісу, оскільки працювати віддалено надто некомфортно.

“Навіть якщо компанії виплачуватимуть кошти на купівлю ергономічних стільців або столів, цього буде недостатньо. У багатьох просто не вистачить простору, щоб обладнати домашній офіс, і не кожен може дозволити собі переїзд до просторішого житла”, — зазначає видання.

Раніше Investory News писали, що більшість українців негативно сприймають необхідність працювати з дому. Серед недоліків вони відзначають побутові проблеми, овертайми та зниження продуктивності.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram