Новини
2 Листопада 2020
915

Діджиталізація: Держтуризму та Google підписали меморандум про співпрацю

У міністерстві впевнені, що це сприятиме залученню іноземного потоку туристів у країну

Державне агентство розвитку туризму України та компанія Google підписали меморандум про співпрацю в розвитку туристичної галузі та Діджитал-трансформації України. Про це повідомила голова Держтуризму на своїй сторінці у Facebook.

В рамках меморандуму сторони домовилися працювати за напрямками:

• обмін досвідом з організації та реалізації програм, спрямованих на розвиток і просування України як цікавої туристичної дестинації (як в’їзного, так і внутрішнього туризму);

• організація та проведення семінарів, лекцій, тематичних досліджень для подальшого вдосконалення знань у контексті туристичних відносин;

• співробітництво і допомогу в різних туристичних заходах;

•обмін інформацією щодо участі у великих українських і міжнародних форумах;

• обмін досвідом в галузі впровадження інноваційних інформаційних технологій.

“Переконана, що саме робота над діджіталізацією сприятиме залученню іноземного потоку туристів у країну”, — зазначила Мар’яна Олеськів.

За її словами, при широкому доступі до інтернету по всій території України досі простежується тенденція, що локальні туристичні офіси не вміють правильно працювати з цифровими інструментами, зокрема всі можливості Google, тому важливо організувати цифрові навчання і перш за все для працівників туристичної галузі.

“Звичайно, друкована продукція досі використовується, і це добре, однак поки суспільство все більше звертається до віртуальних платформ, екскурсій, і ми повинні йти в ногу з часом”, — підкреслила вона.

Нагадаємо, український стартап, продуктом якого є сервіс з пошуку дешевих квитків TripMyDream, запустив однойменний додаток для мандрівників, який за два дні увійшов до ТОП-3 за кількістю завантажень в категорії “Подорожі” в українському App Store.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram