Новини
16 Вересня 2019
669

Deutsche Bank вдосконалює бізнес стратегію

Інвестиції в охорону навколишнього середовища, соціальну сферу та управління складають понад $30 трильйонів

Deutsche Bank значно прискорює свою стратегію в галузі охорони навколишнього середовища, соціальної сфери та управління (ESG), оскільки нове покоління заможних клієнтів все частіше звертається до своїх консультантів з проханням допомогти їм підвищити ефективність інвестицій, пише Bloomberg.

Відділ з управління активами Deutsche Bank приймає рейтинги ESG від MSCI, провідного постачальника інструментів і послуг для підтримки критичних рішень для світової інвестиційної спільноти, щоб надавати клієнтам цінну стандартизовану інформацію про нефінансові ризики та можливості при прийнятті інвестиційних рішень.

Він також розширює асортимент своєї продукції ESG і надає консультації з управління майном та інвестицій, а також запускає нові дослідження, матеріали для клієнтів і заходи.

“Ця перспективна галузь має вирішальне значення для наших клієнтів і для майбутнього нашого бізнесу і суспільства”, — зазначив керівник відділу управління капіталом Deutsche Bank Фабріціо Кампеллі (Fabrizio Campelli).

Він також додав, що ESG все частіше згадується в розмовах з клієнтами. Аналіз, керівництво та інвестиції ESG швидко стають не просто важливим компонентом пропозицій для клієнтів, але й основою для всього, що вони роблять.

“Нове покоління клієнтів і суспільства в цілому все більше усвідомлюють відповідальність за добробут і позитивний вплив чинників ESG на прибутковість. Вони справедливо вимагають, щоб ми дозволили їм підвищити ефективність інвестицій”, — розповів виданню Фабріціо Кампеллі.

Згідно з оцінками Глобального альянсу зі стійких інвестицій, інвестиції ESG вже становлять понад $30 трлн на п’яти основних світових ринках або близько третини глобальних активів під управлінням. Опитування показали, що послужний список ESG компанії важливий, коли приймається рішення, чи інвестувати в бізнес.

“Deutsche Bank у всіх своїх підрозділах прагне просувати стійкий бізнес, підвищувати прозорість і забезпечувати, щоб його процеси управління ризиками допомогли уникнути негативних екологічних та соціальних впливів, що виникають з його основних видів діяльності”, — зазанчає Кампеллі.

Недавні дослідження і роуд-шоу Головного інвестиційного офісу Deutsche Bank показали, що ESG є центральною темою. Він також зіграв помітну роль у великих клієнтських заходах.

Нагадаємо, Deutsche Bank проведе масштабну реструктуризацію, в рамках якої планує покинути ринок торгівлі акціями, але продовжити діяльність на ринках акціонерного капіталу, значно скоротити свій інвестиційний підрозділ, а також скоротити обсяг операцій з фіксованим доходом.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram