Новини
18 Травня 2021
754

Депутати відправили у відставку Криклія, Петрашка та Степанова

За всі три рішення проголосували більшістю

Верховна Рада України (ВРУ) на позачерговому засіданні у вівторок, 18 травня, звільнила Владислава Криклія з посади міністра інфраструктури України, Ігоря Петрашка з посади міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, а також Максима Степанова з посади міністра охорони здоров’я України.

Владислав Криклій. За рішення проголосували 284  народних депутатів. За інформацією Укрінформ, у понеділок, 17 травня депутати від фракції партії “Слуга народу” у Верховній Раді заявили, що в голосуванні за призначення нового міністра інфраструктури підтримуватимуть кандидатуру Олександра Кубракова.

Олександр Кубраков у листопаді 2019 року очолив Державне агентство автомобільних доріг (Укравтодор).

Ігор Петрашко. За рішення проголосували 280 народних депутатів. Депутати від фракції “Слуга народу” заявили, що в голосуванні за призначення нового міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства підтримуватимуть кандидатуру Олексія Любченка.

Олексій Любченко — голова Державної податкової служби з 29 квітня 2020 року.

Максим Степанов. За рішення проголосували 292 народних депутатів. Комітет Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування не підтримав подання керівника уряду про відставку Степанова: “за” проголосувало 7 народних депутатів, стільки ж утрималися, один висловився проти.

Як писали раніше Investory News, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна уклала контракт з корпорацією Pfizer на 10 млн доз вакцини проти коронавірусу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram