Новини
3 Листопада 2021
443

Цуценя Ілона Маска призначили псевдопрезидентом “мемної” криптовалюти

Мільярдер вважає Dogecoin “народною криптою”

Ілон Маск отримав посаду псевдодиректора Dogecoin, а його цуценя стало псевдопрезидентом. Про це у своєму Twitter-акаунті заявив творець “мемної” криптовалюти Шібетоші Накамото.

“Новим фіктивним головою ради директорів призначається не хто інший, як Ілон Маск. Я думаю, він трохи розуміється на грошах, лідерстві та мемах. Чарівне щеня Ілона Флокі буде призначено фіктивним президентом”, — написав Накамото.

За останню добу Dogecoin зріс на 0,74% і на момент написання новини торгується за курсом $0,27, за даними CoinDesk. На цифровій монеті зображено собаку такої самої породи, як і щеня Маска — сіба-іну.

Раніше в жовтні мільярдер розповів про свої інвестиції в криптовалюти й заявив, що в його портфелі є біткоїн, Ethereum і Dogecoin. Свою підтримку “мемній” монеті Маск пояснив тим, що вважає Dogecoin народною криптовалютою, оскільки в неї інвестує чимало його співробітників.

Твіти мільярдера неодноразово як підіймали, так і обвалювали курс різних криптовалют. Після того, як мільярдер розповів про свої інвестиції, альткоїн Shiba Inu, якого називають вбивцею Dogecoin, знизився у ціні. У середу, 3 листопада, після твітів Маска три раніше невідомі криптовалюти різко зросли на сотні відсотків.

Нагадаємо, на початку лютого ціна криптовалюти Dogecoin злетіла через твіти Ілона Маска. Але вони викликали тільки короткострокову реакцію.

Про те, чому твіти Ілона Маска про Dogecoin зачепили за живе інвесторів у біткоїн можна прочитати в матеріалі Investory News за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram