Новини
16 Вересня 2019
1 384

Corteva Agriscience щороку інвестує у цифрові технології $100 мільйонів

Щорічно компанія витрачає на розвиток $2 мільярди

Один із найбільших сільськогосподарських виробників у світі Corteva Agriscience протягом останніх двох років інвестував у розвиток цифрових технологій $100 млн щорічно. Про це повідомив головний виконавчий директор компанії Джим К. Коллінз під час свого першого візиту до України.

За його словами, всього у розвиток компанії інвестується $2 млрд на рік. “Значна частина коштів йде на науково-дослідну роботу, друга стаття витрат — обладнання та повна комплектація лабораторій, і третя — вкладення в діджитал-технології”, — повідомив пан Коллінз.

У минулому році агрокомпанія уклала трирічну угоду зі стартапом Granular щодо надання програмних рішень для цифрового сільського господарства для фермерів. Таким чином, у компанії з’явились можливості управління фермерським господарством, надаючи розширені аналітичні інструменти, які допоможуть фермерам управляти ризиками та підвищувати врожайність.

В Україні технології стартапу будуть запроваджувати протягом двох років, повідомили представники українського офісу.

“Ми робимо акцент на потреби споживачів. Тож, обмежимося не лише фотознімками із супутника. Плануємо моделювання потенційного атрибута”, — прокоментував комерційний директор ТОВ “Дюпон Україна” Андрій Андрюшко.

Компанія ще на початку червня заявила про те, що вона розпочинає проведення IPO та завершила відокремлення від DowDuPont. Адже, як відомо, Corteva Agriscience була заснована внаслідок злиття глобальних компаній Dow, DuPont і Pioneer як сільськогосподарський підрозділ DowDuPont. Ціна акції Corteva на NYSE стартувала з $26,5.

Довідково. Corteva Agriscience сьогодні — це великий глобальний гравець на ринку засобів захисту рослин та насіння. Corteva Agriscience представлена у понад 140 країнах. У 2018 р. чистий дохід компанії склав $14 млрд. Компанія має понад 150 науково-дослідних об’єктів та понад 65 діючих речовин у портфоліо. Штаб-квартира компанії розташована в місті Вілмінгтон (штат Делавер, США).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram