Новини
7 Вересня 2022
444

Чому Ілон Маск відкладає купівлю Twitter

“Це безглуздо, якщо ми рухаємося до третьої світової війни”

Ілон Маск хотів “пригальмувати” придбання Twitter за $44 млрд за кілька місяців після того, як росія вдерлася в Україну. Підприємець заявив у приватних повідомленнях, що купувати Twitter немає сенсу з урахуванням можливої ​​Третьої світової війни, повідомляє Business Insider.

Листування було оприлюднено 6 вересня на слуханнях з приводу перенесення судового розгляду щодо угоди Маска про покупку Twitter. Текстові повідомлення були відправлені 8 травня банкіру з Morgan Stanley, який фінансує частину угоди Маска. Мільярдер процитував майбутній виступ володимира путина. Офіційною причиною відмови від угоди нібито неправомірне приховування Twitter даних про боти та спам-акаунти.

“Давайте пригальмуємо всього на кілька днів”, — процитував адвокат Twitter повідомлення Маска під час слухань. “Завтрашня промова путіна справді важлива. Немає сенсу купувати Twitter, якщо ми рухаємось до Третьої світової війни”.

Адвокат Маска Алекс Спіро відповів, що характеристика текстів у суді була “повною нісенітницею, як показує повний ланцюжок текстових повідомлень”. Очікується, що повний текст розмови буде внесено до протоколу суду наступного тижня.

Маск підписав угоду про купівлю та приватизацію Twitter у квітні. Коли в липні він заявив, що відмовляється від угоди, Twitter майже відразу ж подав до суду, щоб забезпечити виконання контракту та змусити Маска придбати компанію за узгодженою ціною. Багато хто вважає, що Маск програє судовий процес, який має відбутися на початку жовтня.

Зачитуючи повідомлення, юрист Twitter заявив, що Маск порушує контракт і єдина мотивація виходу з угоди — особисті фінансові проблеми. Адвокати Маска вважають, що Twitter не знайшов жодних доказів, які б підтверджували цю теорію.

Раніше Investory News писали, як Ілон Маск бачить розвиток Twitter.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram