Новини
3 Листопада 2020
989

Чергові новинки від Apple: Компанія проведе третю презентацію 10 листопада

Що ще цікавого чекає на прихильників яблучного гіганта

Фото: Justin Sullivan

Apple анонсувала третю осінню презентацію 2020 р. Запрошення зі слоганом One More Thing (Ще дещо) розіслали журналістам. Третя осіння презентація Apple відбудеться 10 листопада, шоу стартує о 20:00 за київським часом і транслюватиметься онлайн.

Ще у жовтні Bloomberg повідомляла, що на презентації можуть показати перший Mac на базі процесорів ARM. За даними агенції, першим комп’ютером Apple з процесором власного виробництва може стати 13-дюймовий MacBook Pro. Він повинен випереджати версії з Intel за швидкістю роботи й по енергоефективності.

На шоу також напевно оголосять дату повноцінного релізу ОС macOS 11 Big Sur, яка була представлена ​​ще на WWDC у червні та знаходиться в беті останні місяці.

Також очікується анонс розумних маячків AirTag, які можна буде кріпити на різні предмети, що полегшить їх пошук в просторі, і гучних накладних навушників AirPods Studio.

До слова, фразу “One more thing”, яка стала відома в першу чергу завдяки Стіву Джобсу і випереджала анонс революційних продуктів у заключній частині презентацій, Apple в останній раз використовувала на презентації iPhone X у 2017 р.

Нагадаємо, компанія нарощує зусилля зі створення свого власного пошукового сервісу на фоні побоювань з приводу співпраці з Google через антимонопольну справу США.

Також Apple 1 жовтня подала заявку на реєстрацію патенту на пристрій з гнучким дисплеєм, який може самостійно відновлюватися від пошкоджень.

Нещодавно компанія опублікувала фінансовий звіт за четвертий квартал фінансового року, який закінчився 26 вересня, після якого акції Apple тимчасово знизились на 5%, через що компанія подешевшала на $100 млрд. Експерти пов’язують таку реакцію ринку з низьким показником продажів iPhone.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram