Новини
20 Березня 2022
697

Центр протидії дезінформації: Хто та як може отримати 6500 грн від держави

У соціальних мережах поширюється багато різної інформації

У Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони роз’яснили, хто та як може отримати одноразову матеріальну допомогу під час війни, про це Центр повідомляє в Телеграм.

“У соціальних мережах поширюється багато різної інформації, через яку може скластися помилкове враження, що кожен громадянин України може отримати 6500 грн від держави. Насправді єПідтримку можуть отримати наймані працівники, за яких оплачується ЄСВ, крім працівників бюджетних установ, фондів загальнодержавного страхування та державної служби”, — наголошується у повідомленні.

Також отримати 6500 грн від держави можуть ФОП усіх груп.

Проте йдеться про людей, які сплачують податки на території Чернігівської, Сумської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Донецької, Луганської, Житомирської, Одеської, Волинської, Київської областей та міста Києва.

“Отримати гроші можна лише через додаток “Дія”, оформивши підтримку. Для клієнтів Monobank, Альфа-банк, ПриватБанк, А-Банк, Ощадбанк, Укргазбанк, Raiffeisen Bank, Банк Схід, IdeaBank, izibank, ПУМБ”, — зазначили у Центрі протидії дезінформації.

Як повідомлялося раніше, жителі регіонів, де тривають найактивніші бої, зможуть отримати 6,5 тис. грн у межах єПідтримки. Подати заявку можна, навіть якщо вже отримано допомогу за вакцинацію проти COVID-19.

Тим часом Кабінет міністрів України скасував граничний рівень постачальницько-збутової надбавки та торгової націнки в 10% для крупи гречаної, цукру-піску, вермішелі з пшеничного борошна вищого сорту і вершкового масла жирністю 72,5%.

А от роздрібні мережі АЗС 19 березня знизили ціни на бензин та дизельне паливо.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram