Новини
15 Липня 2020
1 037

Букінгемський палац запустив у продаж королівський джин

Його можна придбати в лондонських магазинах благодійної організації Royal Collection Trust за £40 за пляшку

Благодійна організація Royal Collection Trust, яка піклується про збереження скарбів британської монархії, випустила у продаж сухий джин преміум-класу. Напій складається з інгредієнтів, зібраних у садах Букінгемського палацу, повідомляється на сайті організації.

Джин зроблений з 12 рослинних компонентів. З них лимонна вербена, ягоди глоду, лавровий лист і листя шовковиці вирощені в садах Букінгемського палацу. Сади займають 16 га та є місцем існування для 30 видів птахів і понад 250 видів диких квітів, йдеться у повідомленні.

Купити джин можна в лондонських магазинах Royal Collection Trust за ціною £40 ($50) за пляшку об’ємом 0,7 л. Міцність джина становить 42%. Доставка проводиться тільки по Великій Британії.

Також королівський джин буде подаватися на офіційних заходах у палаці, таких як вечірки в саду та вечері.

Виробники зазначають, що всі доходи від продажу джина надійдуть у зареєстрований благодійний фонд The ​​Royal Collection Trust. Він допомагає фінансувати збереження великої колекції творів мистецтва королеви.

Як пише Sky New, доходи фонду The Royal Collection впали на фоні заборони на відвідування туристами Букінгемського палацу та інших королівських резиденцій. В результаті чого британська королева та її сім’я можуть втратити до £18 млн ($22 млн) від свого річного доходу.

Фонд взяв кредит у розмірі £22 млн ($27 млн) після прогнозування втрат у розмірі £30 млн ($37 млн). Приблизно 650 співробітникам запропонували звільнитися за власним бажанням.

Нагадаємо, шотландський віскі Johnnie Walker почнуть випускати в паперових пляшках з 2021 р. Таким чином компанія посилює заходи боротьби з пластиковими відходами.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram