Новини
25 Березня 2020
999

Британський Revolut, співзасновник якого українець Владислав Яценко, вийшов на американський ринок

Послугами компанії користується 10 мільйонів клієнтів у Європі та “десятки тисяч” зареєстровані в США

Британський фінтех-стартап Revolut, заснований українцем Владиславом Яценко та росіянином Миколою Строновським, вийшов на ринок США, про це компанія повідомила у своєму блозі.

За даними сервісу, його послугами вже користуються 10 млн клієнтів в Європі та “десятки тисяч” вже зареєстровано у США. “Наразі в Revolut американські користувачі можуть оперувати 28 валютами, враховуючи канадські долари та фунти стерлінгів. Розрахунки здійснюватимуться за реальним курсом, всі внески застраховані на суму до $250 тисяч”, – повідомили в компанії.

Revolut пропонує користувачам розрахунки, вклади, зарплатне обслуговування, мультивалютні операції, планування бюджету та інші послуги в додатку. “Партнером сервісу є нью-йоркський банк MCB”, – уточнює The Verge.

Компанія робить акцент на відсутності прихованих комісій, безпеки платежів і власної технологічності. Наприклад, користувачі можуть завести віртуальну карту для онлайн-шопінгу.

Нагадаємо, Revolut був заснований у 2015 році. У лютому 2020 року фінтех-сервіс залучив в рамках раунду D $500 млн при оцінці в $6 млрд. Ці кошти компанія вклала в розвиток за межами Великобританії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram