Новини
3 Листопада 2021
963

Бренд екокросівок Allbirds залучив понад $300 мільйонів під час IPO

Активно зростає інтерес інвесторів до екологічно чистих товарів

Allbirds приєднується до низки компаній, які продемонстрували успішний вихід на американську біржу цього року. Зокрема йдеться про ритейлерів, серед яких виробник медичних скрабів FIGS, бренд окулярів Warby Parker і виробник спортивного взуття On Holding AG, повідомляє Reuters.

Як зазначається, 20,2 млн акцій було оцінено в $15 за штуку. Allbirds підтримала компанія з управління активами Franklin Templeton.

Минулого тижня виробник екокросівок заявив, що планує вийти на біржу з оцінкою в $2,2 млрд. Провідними андеррайтерами IPO стали Morgan Stanley, JP Morgan і BofA Securities.

Компанія Allbirds, заснована 2015 року, сконцентрована на онлайн-продажах. Станом на 30 червня компанія відкрила всього 27 магазинів.

Підошва в Allbirds виготовлена ​​із запатентованої піни низької щільності, завдяки чому взуття бренду легше за моделі інших виробників. Устілки кросівок зроблені з шерсті мериноса, яка вбирає вологу та мінімізує запах. Взуття можна носити без шкарпеток, займатися спортом і прати прямо в машині. Ціна стартує від $95.

Раніше Investory News писали, що американський стартап Allbirds випустив одяг з панцирів крабів. Компанія налаштована на використання екоматеріалів — рослин і перероблених пластикових пляшок.

Про те, як виробники одягу намагаються покінчити із забрудненням навколишнього середовища, можна прочитати в матеріалі Investory News тут.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram