Новини
1 Липня 2022
575

Борис Джонсон вважає, що хід війни може змінитися до кінця року

Володимир Зеленський має реалістичний план, про який він повідомив прем’єру

Джонсон вважає, що Україна може звільнити тимчасово окуповані росією території до кінця року. Влада України має реалістичний план, який може змінити хід повномасштабної війни з росією і про який вони повідомили партнерам, пише УНІАН з посиланням на заяву прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, зроблену під час брифінгу після саміту НАТО в Мадриді у четвер, 30 червня.

Джонсон вважає, що Україна справді може звільнити тимчасово окуповані рф території до кінця 2022 року.

“Я їздив в Україну перед тим, як почалася низка цих самітів, саме для того, щоб зрозуміти, яке бачення Зеленського та української влади. І вони дійсно бачать шлях, як змінити динаміку війни цього року, найближчими місяцями… І тому зараз важливо допомагати, наскільки ми можемо, щоб Україна вистояла”, — зазначив прем’єр Великої Британії.

Джонсон погодився із необхідністю постачати в Україну нове озброєння.

“З цим пов’язані постачання в Україну РСЗВ, які мають особливе значення”, — додав він, зазначивши, що українські війська дуже ефективно їх використовують на фронті.

“Ми вважаємо, що Україна здатна відкинути росію на позиції, де вони були до 24 лютого 2022 року. А це саме той результат, якого він планує досягти”, — додав прем’єр.

Нагадаємо, що Україна має шанс повернути захоплені території. Це може статися за повної підтримки з боку США та НАТО.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram