Новини
21 Серпня 2019
1 152

Bolt Food наступає: Сервіс з доставки їжі з’явиться в Україні

Послугу планують запустити вже наступного року

Сервіс замовлення таксі Bolt (раніше – Taxify) у 2020 році планує запустити в Україні послугу доставки їжі Bolt Food, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як зазначив регіональний менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний, в Україні попит на доставку їжі також досить високий. “Ми бачимо великий потенціал і працюємо над тим, щоб запустити тут сервіс вже наступного року”, – підкресли він.

І додав, що найближчим часом першим містом, де з’явиться Bolt Food, стане Таллінн. “До кінця поточного року сервіс також може бути запущений в Латвії, Литві та Південній Африці. У 2020 році – на інших ринках Європи й Африки”, – розповів він.

Компанія Bolt – провідна європейська платформа для замовлення поїздок, заснована Маркусом Віллігом у 2013 році. Її інвестори – транснаціональний автомобілебудівний концерн Daimler, китайський конгломерат Didi Chuxing, європейський фонд Korelya Capital і співзасновник британської служби грошових переказів TransferWise Таавет Хінрікус. До початку березня компанія мала назву Taxify, але після ребредингу змінила її на Bolt.

Вперше Тaxify запустився в Києві у 2016 році за договором франчайзингу. У червні 2018 року компанія перезапустила проект в столиці з власною локальною командою, пообіцявши зайти в інші великі міста країни. Станом на липень 2019 року Bolt працює в Києві, Харкові, Одесі та Львові.

Нагадаємо, на початку лютого у Києві розпочав свою роботу сервіс доставки їжі Uber Eats, партнерами компанії стали понад 200 київських ресторанів і кафе.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram