Новини
5 Липня 2019
1 005

BMW без голови: Голова ради директорів йде у відставку

BMW нині залишається без керівника

Голова ради директорів і гендиректор BMW Харальд Крюгер піде у відставку, йдеться в повідомленні компанії. Наглядова рада BMW розгляне питання про наступника на засіданні 18 липня, повідомляє видання Vedomosti.

“BMW Group була моїм професійним місцем роботи понад 27 років. Після більш ніж десяти років роботи в раді директорів, чотири роки з яких в якості гендиректора BMW Group, я хотів би використовувати свій міжнародний досвід для нових проектів і підприємств”, – йдеться в повідомленні слова Крюгера.

Крюгер обійняв посаду гендиректора BMW в травні 2015 році. Попередник Крюгера на посаді керівника концерну Норберт Райтхофер був обраний головою наглядової ради компанії. Крюгер, інженер за освітою, працював в BMW Group з 1992 р, увійшов до ради директорів в грудні 2008 р, відповідав у компанії за різні напрямки, з квітня 2013 року за виробництво. Він керував у BMW розробкою і запуском  електромобіля i3 і гібридного спорткара i8.

Нагадаємо, в Україні збільшився попит на нові автомобілі. У червні найбільше продано нових автомобілів Toyota – майже 1,3 тис. авто.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram