Новини
9 Серпня 2022
460

Bloomberg: Apple розробляє розумний дисплей 

Пристрій будуть використовувати у розумному будинку

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, упродовж наступних двох років компанія Apple може значно розширити лінійку гаджетів для розумного будинку. Він повідомляє, що компанія “в лабораторіях має як мінімум чотири нові пристрої для розумного будинку”.

У цей перелік включена нова модель HomePod та оновлена ​​версія HomePod mini. Повідомляється, що HomePod нового зразка буде виглядати та звучати як оригінальна модель 2018 року. Apple припинила випуск HomePod у 2021 році, не оголосивши про пряму заміну. Два інших пристрої є абсолютно нові гаджети для компанії.

За словами Гурмана, один із них є кухонним аксесуаром, що поєднує в собі iPad і динамік. Інший пристрій нібито поєднує функціональні можливості Apple TV, камери та HomePod. Воно призначене для застосування у вітальні.

Як заявляє Гурман, Apple може випустити один із цих двох пристроїв до кінця наступного року або початку 2024 року.

Кухонний пристрій дозволить Apple більш активно конкурувати з Amazon та Google. Вони найбільш тісно пов’язані з категорією інтелектуальних дисплеїв завдяки таким пристроям, як Nest Hub та Echo Show 15.

Як писали раніше Investory News, київська митниця знищила товари торгової марки Apple. 10 партій контрафактних товарів було спалено за рішенням правовласника.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram