Новини
6 Липня 2020
1 061

Блокчейн-проєкт Travala об’єднався з туроператором Expedia – 700 тисяч готелів прийматимуть криптовалюту

Завдяки новому співробітництву кількість готелів у каталозі Travala перевищила 2,7 мільйона

Блокчейн-сервіс бронювання готелів Travala, що підтримується біржею криптовалют Binance, оголосив про партнерство з американським туроператором Expedia. Завдяки цьому можна буде за допомогою Bitcoin оплатити номери у 700 тисяч готелях з каталогу компанії.

 

Як зазначає Forklog, Expedia брала оплату у Bitcoin й раніше, але у 2018 році відмовилася від цього методу платежу. CEO Travala Хуан Отеро повідомив виданню, що приймання платежів у криптовалюті не поєднувалося з їх традиційною моделлю оплати.

“Крім Bitcoin, нове партнерство дозволить Expedia приймати оплату у ще 30 цифрових валютах. Старший віцепрезидент компанії Альфонсо Паредес зазначив, що їм важливо давати користувачам можливість самостійно обирати оптимальний метод оплати”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, завдяки новому співробітництву кількість готелів у каталозі Travala перевищила 2,7 млн. Отеро додав, що через наслідки COVID-19 виторг його компанії знизився на 170%, склавши $184 тисячі у червні. При цьому 13% всіх угод з бронювання довелося на внутрішній токен компанії – AVA.

До речі, у листопаді минулого року Travala уклала партнерство з системою інтернет-бронювання Booking.com, додавши у лістинг 90 тисяч готелів.

Тим часом влада Естонії відкликала 30% криптовалютних ліцензій у зареєстрованих компаній, бо вони можуть вести шахрайську діяльність за кордоном.

Нещодавно американський інвестиційний банк Goldman Sachs заявив, що криптовалюта, в тому числі й біткоіни, не є повноцінними активами. Інвестори в США і по всьому світу сприйняли це як оголошення “війни” популярному інструменту.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram