Новини
27 Березня 2020
1 675

Binance випустить криптоплатіжну карту в системі Visa

Вартість випуску картки складе $15

Криптовалютна біржа Binance розробляє власну криптоплатіжну карту в системі Visa. Як повідомляється в прес-релізі компанії, карту можна буде поповнювати через спеціальний додаток в біткоіни або Binance Coin.

Під час розрахунків карткою криптовалюта автоматично буде списуватися з гаманця. Зараз Binance Card знаходиться в бета-версії та доступна тільки як віртуальна карта.

Очікується, що з часом матеріальна карта стане доступна користувачам Binance по всьому світу. Спочатку карта буде представлена ​​в Малайзії, потім у В’єтнамі.

Вартість випуску картки складе $15, місячних і річних комісій немає. Даних про комісії за операції та конвертацію валют поки теж немає.

Нагадаємо, Binance додала можливість прив’язки карт Visa для покупки Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) та Ripple (XRP) за українську гривню. Незабаром функція стане доступна й для власників Mastercard.

Як писали раніше Investory News, частка обсягу безготівкових операцій склала 50,3% від усіх операцій з використанням платіжних карт у 2019 р., тоді як за підсумками 2018 р. цей показник становив 45,1%, а ще п’ять років тому — лише 25%. Актуальним залишається тренд щодо активного поширення безконтактних платежів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram