Новини
17 Липня 2019
1 410

Більше не дешево: Tesla згортає продажі “бюджетних” версій Model S і Model X

Як компенсація ціну на Model 3 знижено на $1 тисячу

Американська компанія Tesla більше не продаватиме “бюджетні” версії (Standard Range) Model S і Model X. Обидві моделі вже недоступні для покупки на сайті виробника електрокарів, повідомляє Ліга.Бізнес.

Наразі ці моделі лінійки пропонуються тільки в версіях Long Range і Performance. Таким чином початкова вартість Model S у США підскочила з $75 тис. до $79,9 тис, а Model X – з $81 тис. до $84,9 тис.

У своїй офіційній заяві, представники компанії зазначили, що стандартизували міжнародну лінійку та скоротили кількість комплектацій доступних для Model S, Model X і Model 3. І пояснили, що “це було зроблено для того, аби купувати автомобілі Tesla стало простіше”.

“Ми також коригуємо наші ціни, з метою подальшого підвищення доступності наших продуктів для покупців”, – зазначили у компанії.

При цьому у Tesla знизили ціну найдоступнішого варіанту Model 3. Так, авто в конфігурації Standard Range Plus подешевшало на $1 тис. до $38990.

Нагадаємо, наприкінці квітня американська компанія Tesla випустила модернізовані версії Model S і Model X. Виробник збільшив відстань, яку можуть проїхати ці електрокари без підзарядки: Model S приблизно 595 км, а Model X – 523 км. Тоді ж повідомлялося, що Tesla не тільки модернізувала ці електрокари, але і знизила їхню вартість, щоб забезпечити популярність авто на ринку.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram