Новини
24 Червня 2020
1 578

Більше комерційної нерухомості: Dragon Capital придбала логістичний комплекс під Києвом

Тепер у компанії 11 об’єктів загальною площею 335 тисяч квадратних метрів

Компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання логістичного комплексу “Фалбі” загальною площею 13,800 кв. м, який знаходиться в Києво-Святошинському районі Київської області. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що “Фалбі” була придбана в рамках процедури виконання судового рішення на торгах, організованих державною системою електронних торгів “сетах” в інтересах Укрексімбанку як кредитора.

“Фалбі” стане одинадцятим логістичним об’єктом і першим спеціалізованим фармацевтичним складом у портфелі логістичної нерухомості, до якого зараз входить одинадцять об’єктів, загальною площею 335 тис. кв.м.

“На сьогодні складські площі становлять майже половину нашого портфеля комерційної нерухомості”, — розповів генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

Також він уточнив, що це друга складська угода Dragon Capital з державними банками України після покупки спеціалізованого холодильного комплексу “Арктика” в Ощадбанку у 2019 р.

Нагадаємо, біофармацевтична компанія “Біофарма (Biopharma)” (Київ) планує інвестувати в будівництво нового офісно-лабораторного комплексу $7 млн. Крім того, компанія почала клінічні випробування свого препарату для лікування ускладнень, викликаних COVID-19.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram