Новини
10 Липня 2019
900

Без “Поляни”: Мережа виномаркетів припинила свою діяльність

Мережа супермаркетів закрила свій останній магазин у Києві

Фото: greek.od.ua

Мережа виномаркетів “Поляна” закрилася, повідомляє НВ Бізнес, посилаючись на три джерела: двох директорів торгових мереж і керівника компанії, що відповідає за дистрибуцію алкогольних напоїв.

“Останній магазин, розташований на вул. Глибочицькій у Києві, був закритий понад місяць тому”, – розповідає керівник компанії-дистрибутора.

Повідомляється, що номери телефонів, зазначені на сайті мережі “Поляна”, не відповідають, а приміщення центрального офісу та магазину на вул. Обсерваторній, 12а зараз здається в оренду за 300 тис. грн на місяць.

Експерти вважають, що власники “Поляни” стали заручниками швидкого розвитку, не вгадали з форматом магазинів і намагалися копіювати конкурентів.

Перший магазин мережі відкрився у 2009 році, через 3 роки після появи магазину GoodWine. Тоді мережа магазинів “Поляна” належала компанії Марком, що була офіційним дистриб’ютором коньяку Hennessy і приблизно 70% вин Нового світу, які постачали в Україну. “Марком” належала підприємцю Іллі Грінбергу.

Отримати коментар Грінберга, який наразі проживає за межами України, журналісти не змогли.

Нагадаємо, наприкінці червня в США перестав працювати сервіс з доставки їжі Amazon Restaurants. А також сервіс доставки сніданків у офіси Daily Dish, що працював з червня 2016 року.  Amazon не йде з ринку доставки їжі повністю. Він як і раніше продаватиме продукти, що швидко не псуються зі свого основного інтернет-магазину, а також поставлятиме продукти з Whole Foods у певні місця в США.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram