Новини
10 Липня 2021
566

Bentley досягатиме вуглецевої нейтральності за допомогою віскі

До 2025 року всі автомобілі виробника будуть виключно електричними

Британський автовиробник Bentley хоче бути більш екологічним і для реалізації своїх планів звернувся за допомогою до компанії Macallan, повідомляє 32cars.

“Bentley, як і більшість сучасних автовиробників, шукає способи виглядати більш екологічно чистим”, — йдеться у повідомленні. Додається, що з цією метою він прагне стати найбільш екологічно чистим виробником автомобілів класу люкс у світі.

Цього тижня компанія знайшла розумний спосіб досягти це через партнерство з шотландським брендом віскі The Macallan. Як і Bentley, виробник віскі взяв на себе зобов’язання до 2030 року стати вуглецево-нейтральним. Бренд також хоче, щоб до 2025 року всі автомобілі в The Macallan Estate були електричними.

Пам’ятаючи про ці цілі, Bentley заявляє, що працюватиме з виробником віскі, аби співпрацювати у межах “загального шляху до вуглецевої нейтральності”, проводити інноваційні дослідження у сфері пошуку екологічно чистих матеріалів і знаходити місцевих постачальників.

“Я радий працювати з The Macallan з однією спільною метою — очолити наші сфери діяльності залежно від того, як ми працюємо над стійкішим майбутнім”, — зазначив Адріан Холлмарк, генеральний директор Bentley.

“Найближчими місяцями та роками ми вчитимемося один в одного, щоб разом просувати наші програми й у процесі роботи над деякими дійсно видатними проєктами та продуктами”, — наголосили в компанії.

Природно, бренди не упускають можливості попрацювати над деякими проєктами, які вони можуть продати. Macallan і Bentley кажуть, що поряд з їх екологічним співробітництвом, вони працюватимуть разом, щоб створити “ретельно підібраний клієнтський досвід і спільні заходи”.

Наразі точна природа цих подій не розголошується, але Bentley вже продає винні відсіки у своїх автомобілях, тому вони добре підготовлені до заходів у будь-якому місці.

Раніше Investory News писали, що Bentley з 2030 року випускатиме виключно електрокари. Перше авто на електротязі з’явиться через п’ять років.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram