Новини
18 Грудня 2019
955

Beike за підтримки Tencent планує провести IPO на $1 мільярд

Первинне розміщення акцій може відбутися вже у 2020 році

Китайська онлайн-платформа брокерів нерухомості Beike Zhaofang розглядає можливість залучення не менше $1 млрд на IPO в наступному році, повідомляє Bloomberg з посиланням на компетентні джерела.

Beike підтримується китайським технологічним гігантом Tencent Holdings Ltd. Згідно з даними агенції, IPO може відбутися вже у 2020 р., хоча місце проведення лістингу ще не визначено.

За словами джерел, деталі пропозиції не підтверджені, оскільки обговорення знаходяться на ранній стадії, але Beike працює над потенційним продажем акцій з консультантом.

Пекінська брокерська компанія Homelink з нерухомості, також відома як Lianjia, є одним із найбільших ріелторів Китаю. У 2018 р. вона запустила Beike як онлайн-платформу для брокерської діяльності.

За повідомленням на сайті, Beike, що в перекладі з китайської означає “снаряди”, прагне обслуговувати понад 200 мільйонів сімей в більш ніж 300 містах Китаю.

На початку цього року компанія залучила близько $800 млн від Tencent в рамках раунду фінансування.

Як писали раніше Investory News, британська Burberry, одна з найбільших світових виробників товарів класу “люкс”, і китайська інтернет-компанія Tencent оголосили про укладення ексклюзивного партнерства для просування цифрового маркетингу та продажів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram